Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

THE CAMBRIDGE CHALLENGE

THE CAMBRIDGE CHALLENGE

És un nou dia a l’escola FEDAC Canet. Hem mirat el calendari i s’acosta la prova de Cambridge per als alumnes de P3, P5 i P6…. Volem brillar!

L’aprenentatge de la llengua anglesa és tot un repte. Integrar l’idioma de forma natural és l’objectiu de l’auxiliar de conversa, per tant, cal enfocar les proves de Cambridge també de forma natural, intentant crear un ambient sense tensió i amb fluïdesa.

Com és l’examen?

L’examen serà tota una experiència, i tot i que a l’auxiliar de conversa ja el coneixen, ajudarà els alumnes a expressar-se amb tranquil·litat i a fer la millor exposició. Fent servir material de suport oficial es realitza la pràctica de manera individualitzada, així s’aconsegueix augmentar la confiança quan arribi l’examinador/a.

De fet, cal puntualitzar que, si al llarg del curs s’ha fet un bon seguiment dels diferents continguts, no suposa un esforç afegit ni pels alumnes ni per l’auxiliar de conversa. És un exercici més, com quan juguen amb el vocabulari o expliquen al passadís que han passat un bon cap de setmana.

We want to encourage all FEDAC students to participate in this challenge. And to all the conversation assistants to stay with them in the process. It is very enriching, and it has great value in the short and long term as they approach the tests, and they are able to prove their level of English learning.

Students and trainer team up to show what is done every day at the school and this is one of the moments where you can see that the time, effort and dedication have been worth it.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website