Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

Reactivació campanya solidària #AJUDAfamíliesxCOVID

Reactivació campanya solidària #AJUDAfamíliesxCOVID

Com segurament ja sabeu, durant el confinament de la primavera passada les escoles FEDAC vam posar en funcionament la campanya solidària #AJUDAfamíliesxCOVID a través de www.dacaccio.org. Fins ara #AJUDAfamíliesxCOVID ha recaptat prop de 16.000 euros, dels quals 13.010 euros ja s’han destinat a ajudar directament 56 famílies de la FEDAC.

Malauradament tenim constància que a hores d’ara la crisi provocada per la pandèmia de la covid-19 està tenint un fort impacte en l’economia de moltes famílies FEDAC. Moltes tenen greus dificultats per afrontar el pagament de despeses tan bàsiques com l’alimentació o els subministraments de la llar a causa de la destrucció de llocs de treball i el tancament de negocis. És per aquest motiu que a les 24 escoles FEDAC creiem convenient reactivar la campanya #AJUDAfamíliesxCOVID per a la recollida de fons, amb la voluntat d’ajudar moltes més famílies que es troben en un moment delicat.

Com diem als nostres alumnes, a la FEDAC som inconformistes i transformadors, perquè volem canviar el món i contribuir a millorar la vida de les persones que ens envolten. Estem convençuts que, si tota la comunitat educativa —famílies, educadors i alumnes— ens involucrem en #AJUDAfamíliesxCOVID, farem pujar el marcador de la campanya  i, entre tots, podrem arribar a les cases de molts alumnes més.

Podeu fer la vostra aportació, petita o gran, a la campanya #AJUDAfamíliesxCOVID a través de la web www.dacaccio.org. També hi trobareu més informació i els vídeos de la campanya, així com els marcadors actualitzats de diners recollits i ajuts concedits.

Si sou una família FEDAC que necessita ajuda, ens podeu contactar enviant-nos un correu a ajutxcovid@dacaccio.org. Una comissió interna s’encarrega d’estudiar amb confidencialitat cada cas i donar una resposta segons les possibilitats de DACacció.

Ens ajudeu a fer realitat el llegat FEDAC “Un somni neix dins teu per crear un món millor, creu en ell”? 

Moltes gràcies.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website