Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

PROJECTE: ELS ANIMALS VERTEBRATS

PROJECTE: ELS ANIMALS VERTEBRATS

El tema dels animals és un dels més desitjats pels nostres alumnes, sobretot als cursos més petits, per a fer un projecte. Durant les setmanes que ha durat el projecte, hem estudiat i après a classificar-los i les principals característiques de cada un dels grups. Els alumnes de Primària 2 de FEDAC Yglesias han continuat treballant el projecte que van començar a primer l’any passat.

Com ho hem fet?

Vam triar dos experts de cada un dels grups d’animals escollits: dos mamífers, dos ocells, dos rèptils, dos amfibis i dos peixos.  Ells van poder decidir què volien ser i es van convertir en esquirols, lloros, cocodrils, granotes i peixos llanterna. 

Seguidament, vam fer una pluja d’idees del que ja sabien, perquè ja vam treballar el tema durant el curs de primer de Primària i, també, del que volien saber.

A partir de diferents tipus de formats: vídeos documentals, llibres, fotografies…, cada expert va anar recopilant informació de les característiques principals: com es reprodueixen, com respiren, com és el seu cos, de què s’alimenten i d’altres curiositats que els fascinaven.

Una vegada van tenir clars quines eren les seves característiques, les van exposar a la resta, fent una exposició oral pròpia de científics experts. Acabada l’exposició oral, la classe es va dividir en dos grups, on a cada grup hi havia un expert de cada animal. D’aquesta manera cadascú va poder posar per escrit totes les característiques de cada animal. 

Per finalitzar el projecte, es van autoavaluar, demostrant que havien après molt més del que es pensaven.

Podreu veure a les fotografies que van gaudir i aprendre, a l’hora que treballaven i per uns dies es convertien en animals.  Esperem que us agradi!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website