Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

Obrim les portes

Obrim les portes

Un dels trets que més ens agrada destacar de la nostra escola és que les nostres portes sempre estan obertes perquè tothom pugueu conèixer com som, què fem i quins són els pilars del nostre projecte educatiu #avuixdemà2024 i és que a FEDAC Canet som, fem i estem per TU! 

Obrim les portes, procés de sol·licitud d’informació

Les famílies que ens vulgueu conèixer podeu concertar una entrevista i deixar-nos les vostres dades de contacte. De seguida que rebem la informació, ens posarem en contacte amb vosaltres i concertarem una entrevista per poder conèixer-nos i visitar amb l’escola, intentant adaptar-nos a la vostra disponibilitat i a les vostres preferències: entrevista personalitzada presencial, visita a l’escola fora de l’horari escolar o bé entrevista virtual.

Durant aquesta estona que compartirem coneixereu una mica com és la nostra escola i la FEDAC, quin és el nostre projecte educatiu i els serveis que oferim, i sobretot ens podreu preguntar tot allò que vulgueu.

També podreu assistir a la nostra jornada de portes obertes, que enguany seran el proper dissabte 19 de febrer per veure des de dins com és la nostra escola, els projectes que es respiren i poder comprovar per vosaltres mateixos què ens diferencia. Es realitzaran dos torns, un a les 10:30 hores i el segon, a les 12.00 hores.

Si aquest horari no us va bé, també podreu venir el divendres 4 de març a les 16:30 hores. Recordeu que és necessari reservar cita prèvia, ho podeu fer o bé trucant al telèfon de l’escola, a través del correu electrònic o a través del formulari.

Som una escola compromeses amb el canvi i la transformació de l’entorn i la societat. Per això hi trobareu una proposta educativa on ens proposem fer de l’educació una experiència memorable per a cada alumne, potenciant el descobriment dels seus talents personals i del seu poder transformador per fer del món un lloc millor.

Donem molta importància al desenvolupament del lideratge personal a través del projecte transversal Líder en Mi que treballa tota l’escola, des dels més petits fins als grans. 

La TUtopia consisteix en una nova manera de treballar el fet religiós, amb un llenguatge renovat, actualitzat i significatiu pels nens/es que estimuli el diàleg i la creativitat. És la unió entre la tutoria i la religió  per promocionar des de petits un creixement intern i un cultiu de la persona per dintre. 

Les arts ens ajuden i ajuden als infants i joves a imaginar quina realitat voldrien. Aquest procés d’imaginar els ajuda, alhora, a conèixer la que tenen i a reconèixer-se la seva capacitat per transformar-la. Els mestres hem de conduir als alumnes en un tipus d’art, a l’escola s’ha de donar peu a la creativitat. L’escola és un espai de pensament crític. És per això que el projecte +ART a les escoles és molt important per nosaltres i està present al dia a dia a l’escola. 

Per més informació podeu visitar el nostre Genially, amb informació més exhaustiva de cadascun dels nostres projectes. 

Veniu a conèixer-nos, no us empenedireu!

Som, fem i estem per TU! 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website