Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

Jornada de convivència

Jornada de convivència

El darrer dia del segon trimestre, tots els nens i nenes de l’escola FEDAC Canet vam experimentar un matí ple d’emoció i diversió en una sortida conjunta al Circ Petit. Una companyia amb més de quinze anys de trajectòria que té ubicades les seves carpes a Canet de Mar, al centre de creació “La Vinya” de la reconeguda companyia Comediants.

Aquí es porten a terme un munt d’activitats: l’escola de circ, les visites d’escoles, els tallers de circ, els espectacles, les classes de circ, les festes d’aniversari… i moltes coses més!

L’espectacle va presentar una varietat d’accions emocionants, acrobàcies, equilibris i màgia que deixaven a tota la carpa bocabadada. 

La sortida conjunta al Circ petit va ser una jornada d’aprenentatge i diversió per a tots els alumnes i membres de l’equip docent que hi van participar. Va ser un dia que sens dubte recordarem durant tot el curs. 

Les jornades de convivència tenen molts beneficis per a tots els alumnes, alguns d’aquests són els següents: 

1. Fomenten la cohesió i l’esperit de comunitat: Les sortides escolars de tota l’escola reuneixen a alumnes de diferents edats i nivells educatius. Això pot ajudar a crear un sentiment de pertinença a la comunitat escolar més gran i fomentar l’esperit de col·laboració i amistat.

2. Creen records compartits: Les sortides de tota l’escola poden crear #experiènciesmemorables compartides que els alumnes recordaran durant tota la seva vida. 

3. Reforcen els valors i les normes escolars: Les sortides escolars poden ser una oportunitat per reforçar i aplicar les normes de comportament i els valors escolars en un context diferent, ajudant als alumnes a entendre la seva importància en la vida quotidiana.

4. Promouen la salut i el benestar: Les sortides a l’aire lliure o altres activitats físiques poden promoure la salut i el benestar dels alumnes, fomentant l’activitat física i l’exploració de nous entorns.

Així doncs, les sortides escolars de convivència de tota l’escola tenen un impacte significatiu en la cohesió de la comunitat escolar, en les relacions entre els alumnes i els docents, i en l’enriquiment de l’aprenentatge a través de l’experiència i la interacció amb diferents edats i nivells educatius. Aquestes sortides poden contribuir a crear un ambient escolar més ric i connectat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website