Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

Estiu és sinònim de joc

Estiu és sinònim de joc

L’estiu és un moment de descans, desconnexió, de gaudir amb la família, amb amics i de molt de joc. 

Sempre tindreu l’opció del Parxís, l’Oca, l’Uno, el Lince… i molts altres. Però per si sou fans dels jocs de taula i en voleu conèixer de nous, el claustre de l’escola us ha preparat un llistat per comunitats de jocs de taula interessants i pedagògics.

Comunitat de petits (infantil)

 • ¡A pato Ganso! — Editorial Haba

Preparats per a moure-us abans que la guineu us espanti? En aquest joc col·laboratiu, l’objectiu serà que siguem capaços de fer els 8 moviments en almenys una ocasió, tot això abans que la guineu aparegui i us espanti. Preparats per a aconseguir-ho junts? Aixequeu les aneguetes i en marxa!

 • Halli Galli Junior — Editorial Mercurio

Halli Galli Júnior és un joc de taula molt divertit amb una temàtica circense. En el tauler, vuit pallassos de colors diferents estaran donant tornades per la pista. La majoria d’ells estan somrients, però alguns han perdut els seus barrets i estan una mica tristos. No perdeu gens de vista i estigueu ben atents, i molt important correu a tocar el timbre quan vegeu a dos pallassos somrients iguals en la pista. El primer a fer-ho s’emporta tots els pallassos. A veure qui té els reflexos més ràpids! Al final del joc, el que hagi acumulat més pallassos serà el gran guanyador. Així que, us animeu a unir-vos a la diversió de Halli Galli Jr? A jugar s’ha dit!

 • Fish club – Editorial Blue orange

Dues famílies de peixos de colors estan preparant-se per a fer-se amb el lloc més bonic del nou aquari. La primera de les famílies que sigui capa de col·locar 5 peixos del seu color haurà guanyat. Fàcil? No tant i és que l’habilitat serà essencial i és que quan juguis els teus peixos poden rebotar en altres criatures marines fent que el teu objectiu sigui molt mogut. Jugar és tan senzill com 

 • 1. Agafar una de les teves peces
 • 2 Deixar-la caure dins de l’aquari
 • 3. Ser el primer a aconseguir un grup de 5 peixos del teu color

Comunitat de mitjans (P1, P2 i P3)

 • Safari Splash – 2 tomatoes

A Safari Splash l’objectiu és baixar en 90 segons per un riu mogut, gràcies al recorregut que anirem fent amb unes cartes que estaran boca avall. En aquestes cartes ens donaran una pista dels animals que hi ha sota, però no estaran tots.

Al principi de la partida sabrem que animals ens agraden més i els quals no ens agraden res i voldrem evitar així que cada carta aixecada estarà plena de diversió, sorpresa i una mica de sort? El que més punts tingui guanya la partida en aquest refrescant i frenètic joc.

 • Andor Junior – Devir

Aquest és un avís per a aventureres i aventurers. Prepara’t per a viure una experiència única de fantasia heroica al costat dels més petits de la casa.

En aquesta emocionant aventura, us podreu posar en la pell del mag, el nan, l’arquer o el guerrer per a salvar Rietburg de la ira del drac. Podràs treballar en equip i superar els desafiaments que es presentin en el camí?

Les Llegendes d’Andor va estar reconegut com el Millor Joc Estratègic de l’Any en 2013 i ara, amb la seva versió infantil, podràs introduir als més petits en el món dels jocs cooperatius de fantasia.

 • Capitán Bacon – Editorial Tranjis Games

Un vaixell pirata, un capità i una tripulació, i molts tresors per conquistar. Un joc ple de riures i piquis en el que el més astut o astuta guanyarà. Enterra els tresors, amaga’ls o saboteja als teus rivals. Tot per una victòria molt pirata. Important, la qual cosa amaguis, amaga-ho bé vagi a ser que t’oblidis d’on ho has deixat. Aconsegueix els tresors que necessites i fes-te amb la Tòfona Negra i seràs reconegut com la pirata més temuda dels sets mars.

Comunitat dels grans (P4, P5 i P6)

 • Tiro al pato – Editorial Mercurio

Pobres ànecs, cap està salvat en aquest joc.   Què faràs en el teu torn, amagaràs als teus ànecs, apuntaràs, dispararàs? L’objectiu del joc és senzill, quedar-te amb l’últim ànec viu. Compte amb les aliances que poden fer els jugadors, i és que encara que ja no tinguis ànecs vius podràs continuar jugant.  Recorda bé les teves accions i les dels altres i és que la venjança se serveix bé fregeixi.

 • Unánimo party – Editorial Brain Picnic

Unánimo Party és un joc que no pot faltar en la vostra pròxima reunió familiar o entre amics. Aquí l’important no és ser original sinó conèixer bé als altres per a intentar coincidir en les respostes. A més coincidències amb els altres més possibilitats de guanyar

 • Twins – Scorpion Masqué

Aquest joc encarna l’esperit dels clàssics jocs de festa en els quals cal combinar imatges amb altres jugadors per a aconseguir punts i en el qual tots competeixen individualment.

Al començament d’una ronda, es col·loquen onze imatges sobre la taula. Tots els jugadors aparellen en secret imatges, per exemple, monedes i una tapa d’embornal perquè tots dos són rodons, o un mirall i un edifici perquè tots dos reflecteixen la llum, i escriuen aquests parells en la seva fulla de jugador. Una imatge quedarà com la marginada.

Després que tots hagin acabat, compara els teus parells amb els d’altres jugadors. Si ningú, o, per contra, tots, van crear el mateix parell que tu, no obtens punts per aquest parell. Si només alguns dels jugadors van crear aquest parell, cadascun d’aquests jugadors anota tants punts com el nombre de jugadors que graven el parell. El jugador amb més punts després d’un cert nombre de rondes guanya.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website