Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

English FUN 2022

English FUN 2022

Si vols passar un estiu divertit tot aprenent anglès, apunta’t al Summer English Fun del 27 de Juny al 29 de Juliol a l’escola. Aprendre’m anglès de manera lúdica a través d’activitats orals, jocs, i sobretot, gaudint molt. Cada setmana serà temàtica d’un tema, fent l’eix vertebrador dels aprenentatges.

Cada dia realitzarem activitats diverses: Començarem el dia fent les rutines de trobada i benvinguda. A continuació realitzarem activitats didàctiques a través de flashcards, dibuixos i material multimèdia relacionat amb el tema setmanal i posteriorment, esmorzarem.

Després d’esmorzar, cada dia hi haurà una activitat diferent. Un dia el destinarem a fer decoration workshop on ambientarem els espais sobre la temàtica setmanal. Un altre anirem al parc on podrem fer jocs d’exterior amb globus, pilota i elements del parc. També farem sports and races, activitats esportives d’accions, i jocs de moviment.I per últim, farem Crafts (manualitats relacionades amb la temàtica setmanal).

Podeu descarregar-vos el full d’inscripció i ja portar-lo omplert clicant el següent Enllaç

Totes les activitats seran adaptades a l’edat dels participants, en presentació, contingut i realització. La comunicació serà íntegrament en llengua anglesa. En cas de mal temps, es podria alterar l’ordre de les activitats proposades.

Podeu inscriure-us a l’escola, o bé trucant al telèfon 📞937940790.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website