Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

El Col·legi Yglesias s’incorpora al projecte educatiu FEDAC

El Col·legi Yglesias s’incorpora al projecte educatiu FEDAC

El projecte educatiu de les escoles FEDAC s’amplia amb la incorporació a la fundació FEDAC de dos nous centres educatius: el Col·legi Yglesias de Canet de Mar i el Col·legi Virgen del Carmen de Santa Coloma de Gramenet. La incorporació d’aquests dos centres permetrà ampliar l’oferta educativa de les escoles FEDAC Canet i FEDAC Santa Coloma, que en propers cursos impartiran noves etapes.

El passat 23 de setembre es va fer efectiu l’acord per a la integració del Col·legi Yglesias a la FEDAC. Poc a poc, amb l’escola FEDAC Canet crearan un projecte educatiu únic. Aquesta integració en un sol centre suposarà la creació d’una oferta unificada a Canet de Mar. D’acord amb les previsions, a partir del curs 2026-27 el centre unificat rebrà el nom de FEDAC Yglesias. FEDAC Yglesias impartirà a Canet de Mar les etapes d’educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat i algun cicle formatiu.

La integració d’aquestes dues escoles a la família FEDAC suposa la consolidació del projecte FEDAC amb el nostre compromís a favor de la qualitat educativa i de servei a les famílies i l’entorn.

Aquest curs ja hem començat a establir vincles tot realitzant sortides i activitats pel poble de manera conjunta. D’aquesta manera engeguem junts el treball enfocat al projecte #avuixdemà per crear una oferta formativa molt potent al poble de Canet de Mar.

Els nens i les nenes d’infantil de les dues escoles esmorzen plegats al Passeig de Mar
CreaEscola Quality Certificate for Education Website