Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

Benvinguts nens i nenes d’I3!

Benvinguts nens i nenes d’I3!

Aquesta setmana ha començat l’escola i ha estat el primer contacte dels nous i les noves alumnes que formen part de la nostra comunitat educativa. El primer contacte amb la seva nova escola, en la qual estaran durant 9 anys.

A FEDAC CANET procurem que els nens i les nenes tinguin un inici de curs el més fàcil i relaxat possible, sense problemes ni complicacions. Procurem que vegin i sentin que la nostra escola és propera, segura i que està feta per ells i per elles.

Juguem i coneixem el nostre entorn

Els hi transmetem que a l’escola serà casa seva durant molt de temps, i que els acompanyarem, estimarem i cuidarem per tots i totes les mestres que compartim l’escola amb ells.

És per això que aquesta primera setmana hem realitzat un inici de curs de manera progressiva, partint el grup en dos per poder realitzar una atenció i un acompanyament més personalitzat. Això ha permés que els nens i les nenes coneguin els nous espais i puguin anar fent-se’ls seus.

Primers jocs a l’escola

Com veieu, els nens i les nenes d’Infantil 3 anys, s’estan adaptant molt bé a la seva nova escola, jugant, establint relacions amb els nous companys i companyes i tot i que evidentment hi ha algun moment d’enyorança, cada vegada es senten més segurs i feliços a l’escola. 

Benvinguts i benvingudes a l’escola, petits i petites!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website